Spune animale terestre celebre de lucruri, povești, imagini, imagini de fundal
sayfamous.com
Spune faimosul
toate    

Animale terestre

    Animal acvatic    animal de companie    plantă    flori    
  anonim

Drăguță de cipuri

Drăguță de cipuri (Imaginea 1)

1/12

Ciuperca este mult mai mică decât veverița. Toți cântăresc aproximativ 100 de grame și au o durată de viață medie de 5-10 ani. Adulții au lungimea corpului de 110-150 mm, o lungime a cozii apropiată de lungimea corpului, un păr roșu deschis galben sau portocaliu pe spate și cinci dungi longitudinale maro închis, deci se numește „cinci sprâncene” și este o caracteristică distinctivă față de alte veverițe. . Liniile longitudinale se extind din spatele sprâncenelor până la șolduri. Părul corpului este de culoare galben-portocaliu, burtica este albă, iar baza părului cenușie. Chipmunks sunt distribuite în cea mai mare parte în America de Nord. Doar cimentul sibian este distribuit în nord-estul Europei și în nordul Asiei.

Ciocanii locuiesc în zonele de pădure și marginile de pădure ale arbuștilor și dealurilor joase, și sapă găuri în rizosfera de copaci și arbuști, sau folosesc creste și tărâmuri între pietre naturale. Multe activități din timpul zilei, cele mai active dimineața și seara, alergând adesea pe pământ și lemn căzut, de asemenea bun la urcarea în copaci, mișcări agile, din când în când scoate un țipăt. Se hrănește cu diverse nuci, semințe, fructe de pădure, flori și frunze tinere, precum și cantități mici de insecte adulte și tinere. Aveți obiceiul de a păstra mâncarea. Hibernare. Alăptarea începe la începutul primăverii, perioada de sarcină este de aproximativ 1 lună și se nasc 1-2 pui în fiecare an.

Chipmunk mănâncă multă mâncare și este dăunătoare pentru fasole, grâu, cereale și fructe. A invadat terenurile agricole în primăvară pentru a săpa și a mânca semințele culturilor plantate.În toamnă, pungile obrazului sunt folosite pentru a contrabanda o cantitate mare de cereale.Granul dintr-un depozit poate ajunge la 5-10 kg. De asemenea, a urcat în copac pentru a fura nuci, caise, mere, pere și așa mai departe. Din cauza lipsei de memorie a zonei de depozitare a alimentelor, aceasta a jucat un rol de „însămânțare” într-o anumită măsură.

Majoritatea ciobanilor locuiesc în cremele subterane, cuibăresc în găurile copacilor și chiar invadează cutii de cuiburi care atrag artificial păsările benefice. Peștera poate fi împărțită în două tipuri: peșteri de primăvară și vară și peșteri de iernare: peșterile de primăvară și de vară nu au încăpere de depozitare a cerealelor, cuibul este puțin adânc, iar unele au cea mai scurtă distanță verticală de la sol de aproximativ 10 cm, iar unele sunt de 30-50 cm. Bătrânii pot atinge doi sau trei metri și există 1-8 găuri, gaura este mai mică de 50 × 50 mm și ridică animale tinere în această gaură. Peștera de iernare are de obicei o încăpere de depozitare a cerealelor, tunelul este adânc, iar distanța verticală față de sol este de aproximativ 90 cm sau mai adâncă. Adesea există adăposturi la intrarea peșterii, iar lemnul căzut, goluri de rocă, peșteri de pin sau peșteri de pământ sunt folosite ca locuri ascunse temporare în apropiere.

Secțiunea de publicitate
Despre noi   declinări   Politica de confidențialitate   © 2021 sayfamous.com   versiune mobilă